Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Innova 2.0 Inverter Monoblock Horizontaal [2,3kW]

Complete set met:

1 x Innova 2.0 inverter monoblock horizontaal
1 x Montageplaat voor het ophangen van de airco unit
1 x Infrarood afstandsbediening
2 x Baterijen (AAA)
2 x Afdekraam voor lucht aanvoer/afvoer
2 x Kunststof luchtkoker
1 x Meertalige gebruikshandleiding


Met een capaciteit van 2350W is deze Innova 2.0 inverter monoblock horizontaal geschikt voor ruimten van;


 • 31 m2 / 78 m3 (goed geïsoleerd)
 • 23 m2 / 58 m3 (redelijk geïsoleerd)
 • 18 m2 / 47 m3 (slecht geïsoleerd)

Uitverkocht

De Innova 2.0 Inverter modellen zijn voorzien van de meest moderne en hoogwaardige techniek waarmee de stilste, krachtigste en meest efficiënte airco zonder buitenunit is gecreëerd. Een airco met inverter technologie is in staat de koelende werking van de compressor te variëren wat de Innova 2.0 in staat stelt de gewenste temperatuur sneller te bereiken en minder stroom te verbruiken als de ingestelde temperatuur bereikt is. Een conventionele compressor kan alleen maar op één snelheid werken waardoor deze alleen maar aan en uit kan, dus in plaats van continu te koelen zal een conventionele airco steeds in- en uitschakelen wat meer geluid produceert en meer stroom verbruikt. In de 2.0 wordt de nieuwste Inverter compressor van Mitsubishi toegepast.

 • Compact design; Met een diepte van slechts 165mm is de Innova 2.0 Inverter zeer ondiep en kan het eenvoudig in het interieur geïntegreerd worden, of een bestaande radiator vervangen.
 • Laag geluidsniveau; Door de toepassing van de meest hoogwaardige onderdelen, dempingsmaterialen en dempingstechnieken heeft de Innova 2.0 Inverter een heel laag geluidsniveau. De Inverter technologie en de stille, contactloze motoren zorgen dat de geluidsproductie bij een lage snelheid slechts 27dB produceert, deze nieuwe technologieën zorgen er dus voor dat de luchtsnelheid de grootste geluidsfactor is geworden, en niet de compressor zoals bij andere airco’s.
 • Energie-efficiënt; De Inverter technologie bespaart energie terwijl deze tegelijkertijd de werking krachtiger maakt, de ruimte zal hierdoor sneller op de gewenste temperatuur zijn en met een lager energieverbruik op de gewenste temperatuur gehouden worden.
 • Installatie zonder STEK gecertificeerd monteur; De Innova 2.0 Inverter kan zowel laag als hoog aan de muur geplaatst worden, door het ontbreken van een buitenunit is plaatsing eenvoudig, het plaatsen van een ophangbeugel en lucht aanvoer en afvoer kanalen is voldoende. Er hoeven tevens ook geen koudemiddelleidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd. Voor de plaatsing van de Innova 2.0 Inverter is dus geen STEK-gecertificeerd monteur nodig.
 • Simpele bediening; De Innova 2.0 Inverter is simpelweg via het bedieningspaneel en/of de meegeleverde afstandbediening te bedienen, met de timer functie is een het mogelijk een tijdsschema in te stellen. Het bedieningspaneel is tevens ook nog te blokkeren voor ongewenst gebruik!
 • 3 in 1; Naast het koelen van een ruimte is de Innova 2.0 Inverter door het gebruik van de warmtepomp technologie tevens ook in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen, hierbij wordt ook bij zeer lage temperaturen (tot -10 °) nog warmte aan de buitenlucht onttrokken. De Innova 2.0 Inverter heeft ook een ontvochtigingsfunctie deze stelt de airco in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen.
 • Bediening on the go via smartphone, tablet of computer; De Innova 2.0 Inverter is WiFi-Connected. Door de airco te verbinden met uw WiFi netwerk is de airco vanaf iedere gewenste locatie met internetverbinding te bedienen. Hiermee kunt u de Innova 2.0 Inverter op afstand laten koelen, verwarmen of ontvochtigen, dit zodat de ruimte reeds op een aangename temperatuur is als u arriveert of om een vakantiewoning vochtvrij te houden.
 • Nachtschema; de Innova 2.0 Inverter heeft ook een speciale nachtstand, hierbij laat de airco na een uur de temperatuur met een graad stijgen, na het tweede uur stijgt de temperatuur weer met een graad, hierna blijft de temperatuur gelijk, en zal na 6 uur de airco in de stand-by modus gaan. In de verwarmingsstand is de werking gelijk echter vice versa.
 • Zelf-sluitende ventilatieroosters; Wanneer de Innova 2.0 Inverter niet gebruikt wordt zijn de kleppen in de lucht aanvoer en afvoer gesloten, dit zodat er geen vervuiling zoals stof, pluizen of insecten in de luchtkanalen komen. Voor een onderhoudsvrije, betrouwbare en hygiënische werking.
Koelcapaciteit (min./nom./max.) kW

0,92/2,35/3,10

Verwarmingscapaciteit (min./nom./max.) kW

0,79/2,36/3,05

Ontvochtigingscapaciteit L/h

0,9

Koelen E.E.R. / energielabel

3,22/A+

Verwarmen C.O.P. / energielabel

3,28/A

Buitentemperatuur koelen ºC

-5 tot +43

Buitentemperatuur verwarmen ºC

-10 tot +25

Aansluitspanning

230/1/50,N,PE

Afzekerwaarde (traag) A

16

Opgenomen vermogen koelen / verwarmen kW

0,73/0,72

Aantal stappen ventilator

3

afmetingen-unit-hxbxd-mm

549 x 1010 x 165

gewicht-unit-kg

48,5

Minimale geluidsdrukniveau koelen / verwarmen binnenunit dB(A)

27/41

geluidsvermogen

45/58

diameter-van-muurgaten-mm

162

interaxis

293

Koudemiddel

R410A

Merk

Innova

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Innova 2.0 Inverter Monoblock Horizontaal [2,3kW]” te beoordelen