DigiSoft-DS-900-HE-comp (1)
DigiSoft DS-900 XD Waterontharder + 90 KG ZOUT

 1.199,00

 1.199,00

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

DigiSoft DS-900 XD Waterontharder + 90 KG ZOUT

 1.199,00

Complete set met:
1 x DigiSoft DS-900 XD Waterontharder
1 x Voeding stekker met snoer
1 x gebruikershandleiding
1 x Afvoerset
6 x Zak onthardingszout á 15 KG


Een permanente oplossing tegen kalk? Dan is de DigiSoft DS-900 XD Waterontharder een goede keuze. Deze waterontharder is geschikt voor huishouden met 1 tot 4 personen.


  • Aansluitmaat waterleiding (inch) : 3/4″
  • Breedte : 20 cm
  • Hoogte : 70 cm
  • Lengte : 36 cm
  • Maximale watertemperatuur : 37 °C
Verwachte levering tussen 26-07-2024 en 30-07-2024

Dit antikalk systeem werkt op basis van een ionenwisselaar, harslaag en zout. De magnesium en mineralen in het water worden eerst geladen en stromen vervolgens door een harslaag in de waterontharder. Deze harslaag filtert de magnesium en mineralen uit het water, voordat er een reactie plaats kan vinden welke zorgt voor kalkaanslag.

De Digisoft waterontharders zijn gerenommeerde antikalk machines die er voor zorgen dat uw leidingwater geen kalk doorgeeft aan uw leidingen, apparatuur en sanitair. Daarnaast heeft Digisoft een lijn uitgebracht van toestellen die voor alle situaties gebruikt kunnen worden.

De hars laat alleen zacht water door. Dat wil zeggen dat de mineralen (waaronder calcium) en magnesium worden vervangen door Natrium in het water wat word doorgelaten. De Natrium die wordt afgegeven aan het leidingwater wordt afgegeven door het zout waarmee de harslaag wordt gespoeld. Wanneer de hars volledig is verzadigd, zal de machine de hars dus reinigen met zout, waardoor er ook Natrium aan het water kan worden afgegeven. Het afval of spoelwater wordt vervolgens weggespoeld naar het riool. Dit proces verloopt automatisch bij de Digisoft waterontharder. Tevens is dit proces digitaal in te stellen op het apparaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DigiSoft DS-900 XD Waterontharder + 90 KG ZOUT” te beoordelen