Climate King A011C2 ©
Climate King A011C2 Mobiele airco voor koelen & verwarmen [2,6KW]

Vanaf  299,00

Vanaf  299,00

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Climate King A011C2 Mobiele airco voor koelen & verwarmen [2,6KW]

(5 klantbeoordelingen)

Vanaf  299,00

A energielabel Airco voor in huis

De Climate King A011C2 mobiele airco is een zéér energiezuinige mobiele airco, en is in het bezit van een energielabel A/A. Deze mobiele airco van Climate King heeft een koelcapaciteit van 2,6kW. Hiermee kun je ruimtes tot maximaal 26m² koelen. Buiten het koelen van de lucht kan deze mobiele airco ook nog eens de lucht in je huis verwarmen. Met een verwarmingscapaciteit van 2,0kW kun je met de mobiele airco ruimtes tot maximaal 20m² verwarmen. Naast het koelen en verwarmen kan deze mobiele airco ook nog ontvochtigen en ventileren! De mobiele airco is makkelijk te bedienen via het bedieningspaneel en/of met de draadloze afstandsbediening. Daarnaast is de mobiele airco ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen door middel van de wieltjes die onder de mobiele airco gemonteerd zijn. De Climate King A011C2  wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening en een luchtafvoerslang van circa 150cm met een diameter van 140mm die de koude of warme lucht naar buiten transporteert.

 • Comfort en kwaliteit; De mobiele airconditioner van Climate King biedt uitstekende kwaliteit! Deze verrijdbare mobiele airco is voor meerdere ruimtes geschikt zoals woonkamers, kantoren, klaslokalen, vergaderruimtes, serverruimtes, winkels, openbare ruimtes, kantines, studeerkamers, slaapkamers, werkplaatsen en garages.
 • Compact design; Met een slechts een hoogte van 701mm, breedte van 350 mm en diepte van 348 mm. Is de mobiele airco van Climate King zéér compact van formaat en heeft deze ook nog een stijlvol design.
 • Energie-efficiënt; De Climate King A011C2 mobiele airco beschikt over het energielabel A, dit maakt hem een van de energiezuinigste mobiele airco’s in zijn prijsklasse.
 • Installatie zonder STEK gecertificeerd monteur; Aangezien de Climate King A011C2 een mobiele airco is, is voor het gebruik hiervan geen STEK gecertificeerd monteur benodigd. Er hoeven tevens ook geen koudemiddelleidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd.
 • Simpele bediening; De Climate King A011C2 mobiele airco is simpelweg via het bedieningspaneel en/of de meegeleverde afstandbediening te bedienen, met de timer functie is het mogelijk een slaapstand in te stellen.
 • 3 in 1; Naast het koelen van een ruimte is de Climate King A011C2 mobiele airco door het gebruik van de warmtepomp technologie tevens ook in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen, hierbij wordt ook bij lage temperaturen (tot 5°) nog warmte aan de buitenlucht onttrokken. De Climate King A011C2 mobiele airco heeft ook een ontvochtigingsfunctie deze stelt de mobiele airco in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen.
 • Garantie; Op de Climate King A011C2 mobiele airco zit 2 jaar fabrieksgarantie.
Gewicht 24 kg
Koelcapaciteit (min./nom./max.) kW

x/2,6/x

Verwarmingscapaciteit (min./nom./max.) kW

x/2.0/x

Koelen E.E.R. / energielabel

2,60/A

Verwarmen C.O.P. / energielabel

2,40/A

Aansluitspanning

230/1/50,N,PE

Afzekerwaarde (traag) A

16

Opgenomen vermogen koelen / verwarmen kW

1,00/0,83

Bedrijfstroom koelen/verwarmen | maximale aanloopstroom A

4,5/3,8/4,5

Afmetingen unit (HxBxD) mm

701 x 350 x 348

Gewicht unit KG

24

Koudemiddel

R290

Merk

Climate King

5 beoordelingen voor Climate King A011C2 Mobiele airco voor koelen & verwarmen [2,6KW]

 1. Henkie1963

  Werkt echt top! kleine slaapkamer, ijskoud!

 2. Bulldoglove

  gewoon goed, iets lawaai

 3. Jasper

  Ik vindt dat dit apparaat goed werkt, ik had eerst een luchtkoeler, deze werkte totaal niet.

 4. Peter

  Ik heb hem thuis, maar voor wat hij kost werkt hij echt top, beter dan een ventilator ofzo

 5. infocookiesandpies

  Het was even worstelen met de luchtslang door een kantelraam, maar met een beetje Duck tape goed gelukt. Werkt fantastisch. Namens de katten bedankt! (en een beetje voor mijzelf natuurlijk, dus ook namens mijzelf)

Een beoordeling toevoegen