Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Wandmodellen

Het single split wandmodel is zoals de naam al doet vermoeden, de airco die aan de wand gemonteerd wordt. Wandmodellen zijn de meest toegepaste airco-systemen die ook haast overal toepasbaar zijn. De binnenunit wordt gekoppeld aan één buitenunit, welke je op het dak plaatst, aan de muur monteert of op de grond plaatst. Omdat het wandmodel het meeste wordt toegepast, wordt dit model op grote schaal geproduceerd. Hierdoor is het wandmodel ook een relatief goedkope oplossing om het klimaat in een ruimte te regelen in vergelijking tot andere modellen.

Mogelijkheden op de airco te bedienen
Standaard wordt een wandmodel geleverd met een infrarood afstandsbediening. Een vaste wandbediening is ook mogelijk, deze heeft meer functies dan de infrarood afstandsbediening en is overzichtelijker in te stellen. Om een vaste bediening aan te sluiten op het wandmodel is ook een interface-kit benodigd. Eventueel kun je de wandmodellen van Mitsubishi ook uitbreiden met een Wi-Fi-Module, hierdoor kun je overal de airco bedienen, waar je ook bent!

Een wandmodel zuigt zijn lucht aan de bovenkant van het apparaat aan en blaast de geklimatiseerde lucht aan de voorkant van de unit weer uit.

De koelcapaciteit van de wandmodel airco’s van Mitsubishi variëren van 2 kW tot 10 kW.

Resultaat 1–20 van de 33 resultaten wordt getoond

De waardering van www.aircovoorinhuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 409 reviews.